+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Гібридні авто з США за вигідною ціною

З урахуванням постійних стрибків цін на бензин, гібридні машини стають must have кожного завбачливого автолюбителя і тих, хто планує заробляти за допомогою авто.
Купити такий автомобіль на найвигідніших умовах можна, звернувшись в компанію Auto Sale USA. Пропонуємо машини різного рівня комфортності з аукціонів США.

Який тип машини вибрати

Гібридні машини економічні, не так шкодять екології і не знижують показники кілометражу без дозаправки.
Існує кілька типів гібридних агрегатів:
• підключаються (Plug-In / PHEV). Складається з ДВС і електромотора, що працює на батареях. Такий двигун можна заправляти, підключивши до джерела струму. Така установка є найбільш економічною. Найчастіше можна зустріти подібні агрегати в авто бренду Toyota;
• послідовні. Принцип дії: крутний момент передається через трансмісію на вісь. Відрізняються великою витратою палива і слабеньким ККД. Можна зустріти на моделях брендів: Chevrolet, BMW, Toyota;
• послідовно-паралельна. У такій установці знайшли відображення послідовна і комбінована системи. Відноситься до числа найбільш улюблених виробниками Toyota (моделі Yaris Hybrid, Auris Hybrid, Camry Hybrid, Avalon Hybrid) і Lexus (CT 200h, IS 300h, GS 300h, GS 450h);
• комбіновані. Такі системи встановлюються в машинах з повним приводом. Передня вісь пов'язана з ДВС, а на задню впливає електричний двигун. Прикладами можуть служити Toyota Highlander і RAV4, Lexus RX450h і Outlander концерну Mitsubishi.
Якщо ви поставили собі за мету замовити машину зі Штатів, досить подати заявку на сайті autosale-usa.com, вказавши свої побажання і контактні дані. Менеджер зателефонує Вам для того, щоб уточнити деталі і почнуть пошук авто на найпопулярніших і надійних аукціонах США.

Чому з компанією ASU вигідно співпрацювати

Оцінити всі переваги співпраці з нашою компанією неважко.

  1. Працюємо за офіційним договором.
  2. Пропонуємо найбільш вигідні ціни.
  3. Доставка замовлень в країну займає не більше 10 днів.
  4. Надаємо допомогу в оформленні документів і на митниці.
  5. Сприяємо в отриманні сертифікату та постановці на облік в МРЕВ.

При необхідності сприяємо в підборі потрібних запчастин і комплектуючих; порадимо надійну СТО, майстрам якої можна без побоювань довірити ремонт. Підшукаємо гідного страховика.
Ми виконаємо всі ваші вказівки - залишитеся задоволені!

Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!