+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Як не потрапити на вбитого «американця»?

Багато автолюбителів не проти придбати б / у автомобілі з США. З одного боку, це престижно, оскільки можна купити транспортний засіб преміум-класу, з іншого - значна економія коштів. Однак, покупка не завжди приносить очікуваний радість. Причиною є те, що недобросовісні продавці готові під будь-яким приводом всучити зіпсований товар за ціною машини в ідеальному стані.

«Ляльки» і фейки

Ні для кого не секрет, що з-за кордону часто привозять пом'яті і зіпсовані автомобілі. Потім з ними відбувається чудесна метаморфоза: майстри роблять косметичний ремонт: призводять авто в товарний вигляд, не обтяжуючи себе усуненням серйозних внутрішніх дефектів.
В результаті, покупець отримує так звану «ляльку».

  1. Часто так ретушують утоплену або розбиту машину, упаковану в красиву обгортку. «Щасливий» власник тільки потім зрозуміє, що йому всунули купу заліза. Знайти продавця не надається можливим ні по телефону, ні по інших каналах зв'язку.
  2. Нерідко привозять абсолютно «вбиті» автомобілі, з яких неможливо навіть видимість транспортного засобу створити. Проте, «умільці» не падають духом: формують одне авто з двох. Злегка чепурять - і виставляють на продаж.
  3. Також трапляється інший шлях обману довірливих покупців. На сайті виставляють красиві фотографії «американців», але в реальності, у чорного ріелтора даного авто немає, та й не передбачається. Проте, клієнта запевняють, що потрібно почекати і приженуть. Проходить час, і йому повідомляють радісну звістку: машину привезли, потрібно оплатити. А далі впроваджується знайомий сюжет з «лялькою».

Зрозуміло, можна провести перевірку по VIN-коду, але, під всякими хитрощами, нечесні ділки в цьому відмовлять.
Найнебезпечніше купувати у таких продавців машини зі Штатів преміум-класу (Lexus, Tesla) а також люксові моделі Audi, BMV, Mercedes.

Як захистити свій гаманець

Перш за все, не зв'язуйтеся з неперевіреними продавцями. Довіряти варто тільки фірмам з перевіреною репутацією. Дорожать своїм іміджем компанії (наприклад, Auto Sale USA) завжди проводять ретельні перевірки автомобілів з США і вбережуть клієнта від покупки розбитої машини.
Звичайно, можна спробувати самому взяти участь у відкритому аукціоні безпосередньо в Штатах. Тільки це досить клопітна справа, до того ж, потрібно знати різні нюанси. Позбавте себе від складнощів - довірте участь в американських торгах професіоналам. Менеджери компанії Auto Sale USA подбають про те, щоб угода пройшла без проблем і ризиків.

Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!