+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Кращі 15 американських кросоверів вартістю до $ 10000 в 2021 році

Для того, щоб придбати бюджетний кросовер вартістю менше 10 тис. доларів, варто придивитися до моделей більш ранніх років випуску. Старі машини 2010-2016 років ідеально для цього підійдуть.
Рейтинг кращих автомобілів виробництва США:

  1. Honda CR-V 2010
  2. Mazda CX-9 2014
  3. Toyota RAV4 2010
  4. Nissan Murano 2012
  5. Hyundai Tucson 2011
  6. Nissan Juke 2011
  7. GMC Terrain 2012
  8. Subaru Forester 2012
  9. Mazda CX-7 2012
  10. Ford Edge 2012
  11. Buick Enclave 2011
  12. Buick Encore 2016
  13. Chevrolet Equinox 2011
  14. Kia Sportage 2012
  15. Volkswagen Tiguan 2010

Всі зазначені в переліку моделі мають оптимальні показники якості і надійності, економно витрачають паливо. Компанія Auto Sale USA допоможе вигідно придбати їх на американському аукціоні і займеться організацією доставки.

1 . Honda CR-V 2010

Honda CRV топ американских кроссоверов до $10000

Спортивно-утилітарний автомобіль втілює всі необхідні характеристики: комфортні сидіння, високий рівень надійності, привабливий дизайн і оформлення салону. Все це доповнено економічною витратою палива. Ця модель прекрасно підходить для повсякденного використання.

2. Mazda CX-9 2014

Mazda CX-9 топ американских кроссоверов до $10000

У цій моделі встановлений мотор V6 потужністю 273 к.с. і 6-ти ступеневою коробкою-автомат, що забезпечує швидке перемикання передач. У порівнянні з конкурентами, кросовер Мазда має більш спортивні параметри. Під час руху на поворотах його кузов нахиляється під мінімальним кутом. Автомобіль досить маневрений, зі зручними сидіннями і містким багажником.

3. Toyota RAV4 2010

Toyota RAV4 топ американских кроссоверов до $10000

Немає кращого варіанту для безпечної їзди, ніж дана версія Toyota. Навіть в старому стані цей компактний кросовер відрізняється вельми високою надійністю. Даний автомобіль чудово показав себе на всіх проведених краш-тестах.
Місткість салону дозволяє з комфортом розташувати 7 осіб. Зустрічаються різні комплектації двигуна: з 6-ю і 4-ма циліндрами. Ця машина дуже зручна і практична.

4. Nissan Murano 2012

Nissan Murano топ американских кроссоверов до $10000

Салон цього авто підкорює своїм преміальним дизайном. В інтер'єрі поєднуються м'які поверхні і алюмінієві деталі. Машина оснащена безступінчатою трансмісією, рухається плавно і легко. Встановлений двигун V6, його можливостей достатньо для переміщення по місту і швидкісному шосе. Модель дуже маневрена і забезпечує комфортне водіння.

5. Hyundai Tucson 2011

Hyundai Tucson топ американских кроссоверов до $10000

Під капотом встановлений чотирициліндровий двигун об'ємом 2,4 л. Він має у своєму розпорядженні великий запас потужності. Машина добре керована, їздить дуже плавно. У салоні виробник передбачив зручні сидіння, причому простору всередині досить для розміщення пасажирів високого зросту.
Для обробки були використані тільки якісні матеріали. Завдяки значному переліку стандартних функцій, автомобілем користуватися дуже комфортно. У відгуках покупці також відзначають високу ступінь безпеки.

6. Nissan Juke 2011

nissan juke топ американских кроссоверов до $10000

Повнопривідний Ніссан зі спортивними характеристиками у всіх модифікаціях має 4-циліндрові двигуни об'ємом 1,6 л. Автомобіль розвиває хорошу швидкість і чітко реагує на рухи рульового колеса. Передні сидіння дуже зручні, а салон виглядає стильно.
Навіть в стандартній модифікації є функція Bluetooth. В рульове колесо вбудовані елементи, що дозволяють, не відволікаючись, управляти аудіосистемою під час руху. Є спеціальні роз'єми для підключення Айпад.

7. GMC Terrain 2012

GMC Terrain топ американских кроссоверов до $10000

Модель розрахована на помірну і комфортну їзду. У базовій комплектації йде стандартний 4-циліндровий двигун. Опціонально виробник пропонує мотор V6. Оздоблення салону виконана з матеріалів високої якості, дизайн естетичний і привабливий. Сидіння просторі і зручні, тому пасажири не відчувають втоми навіть під час тривалих поїздок. Присутнє фонове підсвічування.

8. Subaru Forester 2012

Subaru Forester топ американских кроссоверов до $10000

П'ятиступінчаста коробка передач механічного типу і чотирициліндровий двигун - ось атрибути стандартної комплектації. При бажанні можна вибрати опціональний мотор з турбонаддувом. В цьому випадку, додається коробка передач автоматичного типу з чотирма ступенями.
Керувати автомобілем достатньо комфортно. Сидіння, розташовані в два ряди, розраховані на розміщення 5 пасажирів. На рівні ніг досить вільного місця, як спереду, так і ззаду.

9. Mazda CX-7 2012

Mazda CX-7 топ американских кроссоверов до $10000

Існують моделі як з базовим двигуном на основі чотирьох циліндрів, так і з опціональним, де додатково є функція турбонаддува. Стандартні модифікації підходять для їзди по місту. У всіх моделях встановлена ​​автоматична коробка передач.
Управління у цього авто дуже точне. При всій маневреності радіус повороту у нього невеликий. Салон розрахований на 5 осіб.

10. Ford Edge 2012

Ford Edge топ американских кроссоверов до $10000

У продажу зустрічаються дві модифікації з двигунами V6. В одному з варіантів встановлений мотор ЕкоБуст з чотирма циліндрами і функцією турборнаддува, який здатний давати гарне прискорення. У базовій комплектації передбачений передній привід і коробка з шістьма ступенями (автоматична).
Салон з красивим і функціональним дизайном забезпечує хороший огляд і комфортні умови для пасажирів за рахунок містких сидінь. Приладова панель посаджена низько.

11. Buick Enclave 2011

Buick Enclave топ американских кроссоверов до $10000

Автомобіль має комфортні умови для пасажирів, адже третій ряд сидінь місткий, як і багажне відділення. Салон з висококласним дизайном і якісною обробкою має хороший рівень звукоізоляції. Навіть в стандартній комплектації набір доступних функцій вражає, а сама модель відрізняється високим ступенем безпеки.

12. Buick Encore 2016

Buick Encore топ американских кроссоверов до $10000

Надійний автомобіль з невеликими габаритами забезпечує їзду з комфортом. Дизайн салону стильний, є пристойний набір можливостей і стандартних функцій по технічній частині. У деяких комплектаціях зустрічається система безпеки, яка запобігає лобове зіткнення.

13. Chevrolet Equinox 2011

Chevrolet Equinox топ американских кроссоверов до $10000

Комфортний і стриманий в управлінні, цей компактний кросовер має відмінну потужність. Випускається в двох комплектаціях з різними двигунами. Економічно споживає бензин, прекрасно проявив себе на випробуваннях і витримав краш-тести з хорошими результатами.
Автомобіль укомплектований довгою колісною базою, тому навіть на задніх сидіннях пасажири відчувають себе комфортно. Багажне відділення не розчарує навіть любителів подорожувати.

14. Kia Sportage 2012

Kia Sportage топ американских кроссоверов до $10000

Кросовер має точне рульове управління і добре піддається контролю. Оснащений мотором з чотирма циліндрами і 6-ти ступеневу коробку передач, яка, в залежності від комплектації, може бути механічною або автоматичною. У другому випадку, додається і функція турбонаддува.
Автоматична коробка передач чутливо і плавно реагує на перемикання. У порівнянні з іншими кросоверами від конкуруючих виробників, ця машина має досить високий рівень безпеки.

15. Volkswagen Tiguan 2010

Volkswagen Tiguan топ американских кроссоверов до $10000

При великій потужності мотора і відмінною швидкості, цей автомобіль зберігає прекрасну маневреність. І спереду, і ззаду пасажирські сидіння зручні і просторі.
Чотирициліндровий мотор наділений потужністю 200 к.с.. Є передній і повний приводи, автоматична коробка передач. Механічний варіант зустрічається тільки в моделях зі стандартною комплектацією, де передбачений передній привід.

Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!