+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Топ старих малолітражних авто вартістю до $ 10000 в 2021

Рейтинг старих малолітражок допоможе підібрати оптимальну модель тим, хто бажає обмежитися невеликим бюджетом і отримати відмінну машину з економічною витратою палива. Компанія Auto Sale USA забезпечить доставку обраного авто зі Сполучених Штатів.
У цьому списку представлені моделі вартістю до 10 тис. американських доларів:

  1. Kia Soul.
  2. Toyota Prius 2013.
  3. Scion TC 2013.
  4. Toyota Prius C 2013.
  5. Mazda3 2014.
  6. Volkswagen GTI 2012.
  7. Kia Rio.
  8. Kia Forte 2015.
  9. Nissan Leaf 2015.
  10. Hyundai Elantra 2014.

Будь-яку з представлених в переліку моделей авто вийде замовити в компанії Auto Sale USA під ключ.

1. Kia Soul

Kia Soul малолитражное авто

Даний автокар сімейного типу з досить компактними розмірами. Ця модель досить успішно пройшла всі краш-тести і вважається досить безпечною для повсякденної їзди. Машина наділена відмінним набором функцій навіть в базовій комплектації, відрізняється високим ступенем надійності. В авто Kia Soul встановлений 4-циліндровий мотор об'ємом 1,6 л і потужністю 130 к.с.. У базовій комплектації є 6-ти ступенева коробка передач.

2. Toyota Prius 2013

Toyota-Prius-2013.jpg

Даний гібридний автомобіль оптимально поєднує в собі основні вимоги до зручного транспортного засобу для щоденного ведення. До них відноситься високий ступінь надійності, безпеку, комфортна їзда і достатню кількість простору в салоні. Ця модель відрізняється високою комфортабельністю. У ній встановлений електричний і 4-циліндровий двигун. В цілому, машина дає на виході 134 к.с.. Базова версія включає передній привід, так само як і автоматичну безступінчату трансмісію.

3. Scion TC 2013

Scion tc малолитражное авто

Ця модель розрахована на розміщення 5 осіб. При цьому в салоні вистачає вільного місця для зручності ніг, тому навіть сидячи ззаду, дорослі пасажири відчуватимуть себе цілком комфортно. Стандартна комплектація включає багато корисних функцій:
  • роз'єми для підключення USB-кабелю;
  • вісім динаміків;
  • Bluetooth;
  • люк на даху для панорамного огляду;
  • HD Radio;
  • телескопічне рульове колесо з можливістю нахилу;
  • аудіосистема Pioneer CD.

В машині встановлений чотирициліндровий двигун з достатнім запасом потужності. У базовій комплектації є 6-ти ступенева коробка передач механічного типу. Авто відрізняється хорошою керованістю. Коробка передач дозволяє легко перемикати швидкості, а також отримувати максимальний потенціал з потужності двигуна. Надійні гальма забезпечують безпеку водіння.

4. Toyota Prius C 2013

toyota Prius C малолитражное авто

Дана модель Toyota, випущена в 2013 р, є гібридна версія автомобіля. У своєму класі, ця модель вважається однією з кращих. При цьому вона демонструє досить компактні розміри, надійність і економічність. Автокар з переднім приводом наділений потужністю 99 к.с.. У базовій комплектації встановлена ​​автоматична коробка передач.

5. Mazda3 2014

mazda 3 малолитражное авто

Покупці можуть придбати цю модель 2014 року випуску в різних варіантах кузова, віддавши перевагу седану або ж хетчбеку. Mazda3 наділена характеристиками спортивного автомобіля. Вона укомплектована зручними сидіннями спереду. При цьому, в салоні вистачає вільного місця для розміщення ніг. Задні сидіння не є винятком. Автомобіль оснащений 4-циліндровим двигуном, його потужність 155 к.с.. Є 6-ти ступенева механічна коробка передач. У деяких модифікаціях зустрічається автоматичний варіант. У таких моделях потужність мотора досягає 184 к.с..

6. Volkswagen GTI 2012

Volkswagen GTI малолитражное авто

Даний автомобіль 2012 року випуску демонструє відмінну керованість за рахунок точності керма. Салон автомобіля оброблений висококласними матеріалами. Ззаду на сидіннях досить багато місця. В машині встановлений двигун з функцією турбонаддува. Доступні два варіанти 6-ти ступеневою коробкою: механічна і автоматична. Підходить для спокійної їзди з комфортом. Відносно цих показників Volkswagen GTI значно випереджає конкурентів.

7. Kia Rio 2017

KIA RIO малолитражное авто

При своїй бюджетній вартості Kia Rio 2017 року в своєму розпорядженні висококласним інтер'єром. Авто має гарну продуктивність і чудові характеристики, вигідно вирізняється з-поміж малолітражок такий же категорії. Випускається з двома варіантами кузова: хетчбек і седан. В обох випадках зберігається велика місткість салону. Є передній привід і чотирициліндровий мотор, потужність якого становить 138 к.с.. Залежно від модифікації, зустрічається 6-ти ступенева коробка автоматичного або механічного типу.

8. Kia Forte 2015

kia forte малолитражное авто

Модель оснащена зручними і корисними технологіями. Має висококласний салон, але при цьому внутрішній дизайн дуже лаконічний. І спереду, і ззаду на пасажирських сидіннях досить місця. Випускається в трьох комплектаціях з різними типами двигунів: 1. LX - 145 к.с., об'єм 1,8 л. 2. EX - 173 к.с., об'єм 2 л. 3. SX - 201 к.с., об'єм 1,6 л. У версії SX мотор додатково оснащений функцією турбонаддува. Всі версії авто наділені спортивними характеристиками.

9. Nissan Leaf 2015

nissan leaf малолитражное авто

Маючи компактні розміри,ця модель набагато якісніша і ширшими більшості схожих автомобілів. Характеризується високим ступенем надійності і відмінними технічними показниками, що і забезпечило машині таку популярність серед покупців. У базовій комплектації є електричний двигун потужністю 107 к.с. (80 кВт). Цих характеристик досить для їзди в міських умовах. Коробка автоматичного типу демонструє три режими для контролю приводу і одну швидкість.

10. Hyundai Elantra 2014

hyundai elantra малолитражное авто

Надійна Hyundai Elantra з комфортабельним салоном підходить для спокійної їзди. При цьому, у двигуна досить великий запас потужності. У базовій комплектації обсяг чотирициліндрового мотора становить 1,8 л. При бажанні можна придбати модифікацію з чотирициліндровим дволітровим двигуном. У стандартному варіанті встановлена ​​коробка механічного типу. Можна замовити модель, оснащену автоматичної версією перемикача швидкостей.
Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!