+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Техніка на літо - реальна економія при покупці в США

З настанням теплих днів виникає бажання більше часу бувати на свіжому повітрі, подорожувати і активно проводити дозвілля. Незамінним помічником в реалізації задуманих планів і ідей стає надійний транспортний засіб, будь то човен, мотоцикл, кабріолет, баггі або всюдихідний мотоцикл - квадроцикл.
Купити такий засіб - справа відповідальна і непроста, оскільки радість від придбання завжди залежить від поєднання високої якості з низькою вартістю, а цим славляться в даний час аукціони і ринки США, придбати лоти на яких можна за допомогою компанії AUTO SALE USA.

Можливості вибору

Кожен бажаючий може тепер стати учасником популярних американських аукціонів, на яких можна придбати як популярні моделі якісної техніки, так і досить рідкісні екземпляри.
Наприклад, можна стати володарем Harley-Davidson Flux Street Glide 2017р., - байком, популярним в США, при цьому ексклюзивним експонатом на території пострадянського простору. Стильний красень зі зручною ергономікою і надійним двигуном об'ємом 1746 cc / 107 cub, на аукціонах Америки обходиться приблизно в 7000 у.о. А вартість послуг з придбання з доставкою «під двері» складе близько 14000у.е.

Інша модель Harley-Davidson XL883 IRON 883 2015р. коштує всього $ 3000, з доставкою «під ключ» обійдеться близько 10000у.о.
Тут кожен знайде собі транспорт до вподоби і за можливостями.

Що необхідно знати при покупці човна з США

Вибираючи водну техніку на порталі autosale-usa.com, варто врахувати кілька загальноприйнятих в Америці правил, які допоможуть уникнути неприємних сюрпризів і знизити вартість перевезення:

  1. Катер або човен слід вибирати з такими габаритами, щоб плавзасіб помістилося в контейнер. Таке перевезення дозволяє значно заощадити на доставці.
  2. Яхту переважно перевозити на палубі.
  3. Бажано наявність лафета.
  4. Купувати човни з майданчиків у Східного узбережжя Північної Америки швидше і дешевше, ніж з майданчиків інших частин Америки.

Переваги співпраці з нашою компанією

Зайшовши на сайт autosale-usa.com, можна знайти багато прийнятних варіантів, знайти цікаву модель, вибрати і купити якісну техніку за оптимальною ціною.
Менеджери сайту зорієнтують вас за вартістю і технічним характеристикам і оперативно дадуть відповідь на виникаючі по ходу питання. Клопоти з оформлення документів і доставці компанія AUTO SALE USA (ASU) візьме на себе, і ваша мрія перетвориться на реальність.

Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!