+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Рейтинг найнадійніших автомобілів 2021 року

Виробники легкових транспортних засобів простежують шлях випущеної продукції і ступінь задоволеності власників машинами. Збором думок водіїв займається J.D Power and Associates. Ця компанія в Америці проводить щорічні незалежні дослідження і публікує рейтинг кращих автовиробників року.

Метод дослідження і результат

Надійність машин визначається за допомогою простого розрахунку. Береться 100 машин однієї марки і підраховується кількість несправностей в них. Чим нижче отримане число, тим вище місце в рейтингу займають виробник.
У 2021 року список кращих автомобілів виглядає наступним чином.

lexus рейтинг самых надежных автомобилей

  1. Пальму першості віддали бренду Lexus. Опитування охопило 30000 американських Lexus-драйверів. Питання стосувалися проблем і поломок авто за останній рік. Анкетування стосувалося тільки транспортних засобів марки, не більше, ніж трирічної давності. Число помічених несправностей становило - 81.
  2. У топ-п'ять також увійшли - Porsche з показником 86, Kia - 97, Toyota - 98, Buick - 100 несправностей.

porsche рейтинг самых надежных автомобилей
kia рейтинг самых надежных автомобилей
toyota рейтинг самых надежных автомобилей
buick рейтинг самых надежных автомобилей

  1. Замикають список з найбільшою кількістю дефектів в роботі марки Alfa Romeo (196), Jaguar - 186 і Land-Rover. У останньої марки власники вказали на 244 поломки на 100 машин.

Alfa-Romeo рейтинг самых надежных автомобилей
jaguar рейтинг самых надежных автомобилей
land rover рейтинг самых надежных автомобилей

Що можна сказати про Tesla?

tesla рейтинг самых надежных автомобилей

Володарі електрокара Tesla порахували упущенням, що такий надійний автомобіль не включений в опитування. Однак, це не відповідає дійсності. Справа в тому, компанія Tesla не дозволяє опитувати власників в певних штатах Америки. Опитали тільки 756 резидентів, які згадали про 176 несправності на 100 авто.
Такий показник свідчить про досить високий рівень надійності машини. Якщо порівняти з аналогічними даними за 2018 рік, то кількість зазначених дефектів знизилося на 10%.
Серед поломок власники трирічних електрокарів відзначали не механічні пошкодження, а проблеми з бортовими комп'ютерами. Мультимедійні системи, що допомагають водієві керувати авто, давали збій найчастіше.
На думку Дейва Сарджент, віце-президента «J.D Power and Associates», кращого часу для придбання трирічного легкового транспортного засобу не буде. Автовиробники борються за клієнта і підвищують якісні характеристики машин, а рейтинг топових авто дозволить швидше зробити вибір.

Рейтинг самых надёжных авто

Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!