+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Легендарні двигуни

При оцінці кожного автомобіля особлива увага приділяється двигуну. І головною вимогою не є потужність або відповідність високим технологіям, а надійність. Оснащена якісним мотором, машина прослужить вірою і правдою власникові набагато довше відведеного розробниками часу.
Тому, готуючи рейтинг, фахівці «Auto Sale USA» звернули увагу на ті моделі, які здатні витримувати високі навантаження, протистояти деформацій, не допускають перегріву.
Любителям історичних довідок варто знати, що найпотужніший двигун дістався Bugatti Chiron, а найекономніший - Volkswagen XL1.

Рейтинг автомобільних двигунів

  1. Volkswagen і його четвірка з повітряним охолодженням. Ці двигуни проводилися 70 років, починаючи з 1936 року. У них приємне звучання, що важливо для тонких цінителів машин. Саме їм судилося зробити справжню революцію у виробництві невеликих автомобілів в США. Модель Volkswagen Beetle показав, на що здатні компактні авто і зробив їх сенсацією в очах споживачів. Важливе значення компактних двигунів Volkswagen Beetle в тому, що для їх ремонту підійдуть найпростіші інструменти, а купити запчастини не складе труднощів. Наша компанія пропонує широкий вибір продукції від постачальників з країн Європи, Азії, США та Об'єднаних Арабських Еміратів.

Volkswagen Beetle легендарный двигатель

2. Jaguar XK отримує рядну шістку. Кажуть, що створити цей унікальний двигун Вільям Лайонс і Вільям Хейнс зважилися в ході запеклого бомбардування їх міста Ковентрі німцями під час Другої Світової війни. Винахід принесло «Ягуар» вищі нагороди в Ле-Мані з 1951 по 1957 рік. Рядна шістка була встановлена ​​і в легендарному спортивному автомобілі E-Type. Використовувався двигун протягом 40 років до 1992 року.

jaguar xk легендарный двигатель

3. Не втратив попит V8 компанії Chevrolet побачив світло в 1955 році. Встановлювали його на авто різного призначення: для перевезення хліба, пікапи, седани та ін. Він виводив в лідери гоночні авто на змаганнях в Ле-Мані. Якщо колекціонуєте легенди автопрому, за допомогою Auto Sale USA зможете придбати машину, оснащену V8 на американських аукціонах.

Chevrolet v8 легендарный двигатель

4. Фордовський V8 встановили в Model T, який різко змінив уявлення американців про водіння. Двигун цього чимало сприяв, завдяки своїм особливим конфігурації та ефективності. Хоча йому передували інші аналоги, саме він став першим двигуном, виробленим для масового споживача. Компанія Ford використовувала його до 1953.

Ford flathead V8 легендарный двигатель

5. Класика автомобілебудування США - Duesenberg J вражав своєю вишуканістю, напором і міццю. Блиск хрому і лаку викликав заздрість і повагу. Автомобілі розвивали високу швидкість завдяки двигуну на 6,9 л. Бренд випускав його в трьох варіантах: з наддувом потужності до 320 к.с.. і ексклюзивна версія - наддув до 400 к.с. (такі були встановлені за все в дві машини. На одній їздив неперевершений Гері Купер і підкорювач жіночих сердець Кларк Гейбл). Третій варіант - безнаддувний на 265 к.с..

Duesenberg J легендарный двигатель

6. Не менших овацій заслуговує «Коломбо» V12 концерну Ferrari. Мотор носить ім'я свого творця Джоаккіно Коломбо. Він розробив двигун для F1. Компактний двигун був розрахований всього на 1,5 л, а діаметр поршнів становив сміховинні 2 дюйма. Проте, запам'ятався він не тільки своїми розмірами, а й унікальним звучанням. Це було схоже на механічний виття з невеликими вкрапленнями стаккато.

ferrari colombo легендарный двигатель

7. Недооцінений MoPar Street Hemi. Двигун отримав прізвисько «мотор слона». Він вражав своїми габаритами і непомірно високою вартістю. Мав камеру згоряння в формі півсфери і клапани більшого розміру. В автомобілях Hemi протримався всього 5 років. Стартував в 1966 р і був викинутий на задвірки історії в 1971.

MoPar Street Hemi легендарный двигатель

8. Двигун, який пролежав у комірчині. Так говорили про модель Cummins 6BT. Його розробляли для сільськогосподарської та будівельної техніки в 1984 році. Однак, лише в 1989 його можливості привернули Dodge. Відмітна особливість 6BT: вага 500 кг і обсяг 5,9 л. Встановлений турбокомпресор Holset, який підсилює його роботу Потужність розвивалася до 210 к.с.. Його можливості розраховані на пробіг до 560000 км. При цьому йому вистачало мінімального обслуговування.

Cummins 6BT легендарный двигатель

9. Честь пробудити пристрасть до нескінченних модифікацій належить Honda B. Від версії до версії двигун поліпшував продуктивність. Найпопулярнішими версіями стали Integra і Civic Type R, Civic, Del Sol. Його основні характеристики: простота обслуговування, серйозна економія палива і тривалість експлуатації.

Honda B легендарный двигатель

10. Замикає рейтинг дітище Chrysler - Slant Six. Встановлювався такий двигун в авто, починаючи з 1959 року. Протримався до 1987 року. Модель мала масу шанувальників. Їм оснастили легендарний Plymouth Barracuda 1965 року випуску. Мотор встановлювали з нахилом на 30 градусів, що мало досить дивний вигляд.

Chrysler Slant Six легендарный двигатель

Деякі автомобілі і зараз можна придбати на аукціонах США. Співпрацюйте з компанією Auto Sale USA і робіть покупки вигідно.
Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!