+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Кращі автомобілі для роботи в таксі

Вибираючи автомобіль для роботи, необхідно враховувати ступінь його комфортності для пасажира і зручність в експлуатації для водія. Знайти оптимальний варіант не так вже й складно, якщо керуватися міркуваннями практичності і далекоглядності.
Немає сенсу брати дешеву модель, яка зажадає частих ремонтів і істотних фінансових втрат в результаті простою. Краще вкласти кошти з розумом і придбати серйозний автомобіль з економною витратою палива і відповідними умовами для пасажирів.

Топові машини для перевезень

Складаючи рейтинг популярних моделей авто, компанія виходила з критеріїв з точки зору людини, який наймає машину. Можливо, деякі параметри злегка завищені, проте, краще заздалегідь врахувати всі вимоги пасажирів, які з року в рік зростають. На сьогоднішній день спокусити комфортною поїздкою в «Ладі» або «Ланосі» клієнтів «Uber», «Уклін» або «Bolt» - вельми сумнівна затія.

Одними з основних критеріїв є:
• зручні сидіння з підігрівом в зимовий час;
• наявність зазору між колінами пасажирів, що сидять ззаду і спинками передніх крісел;
• достатня висота стелі в машині;
• наявність клімат-контролю і інших комфортних функцій.

У ТОП-список потрапили такі автомобілі, які можна вигідно придбати на аукціонах США:

  1. Toyota Camry Hybrid, рік випуску 2019. Хороша економія палива (4,4 літра на 100 км при поїздках по міських дорогах і 4,6 літра по шосе). Комфорт в салоні. Відмінні показники прискорення.
  2. Chevrolet Malibu Hybrid, рік випуску 2018. Палива буде споживати більше, ніж попередня модель: 4,8 літра на 100 км по місту і 5,4 літра по шосейних дорогах. У машини гібридний двигун. Використовується система рекуперації: енергія вихлопних газів перетворюється в заряд для електробатареї. Хороший просторий салон;
  3. Toyota Prius. Рік випуску 2017. Мабуть, найкраща машина з гібридним двигуном, хоча деяким автолюбителям може здатися застарий, в порівнянні з новими розробками. На її користь говорить комфорт пасажирів під час поїздки, мала витрата палива (4,7 літра) і максимальна чуйність керма. Неможливо не відзначити гарний салон.

Всі згадані автомобілі надійні і гарантують безпечну їзду.
Безумовно, це лише мінімальний список якісних автомобілів, гідних зайняти місце в автопарку служб, зайнятих перевезеннями пасажирів. Загальний перелік досить великий.
Консультанти компанії Auto Sale USA охоче проконсультують вас у зручний для вас час, надавши вичерпну інформацію про машинах, які можна замовити з аукціонів США.

Чому варто довіряти ASU

Кожен, хто звернувся клієнт, безсумнівно, оцінить професійний підхід менеджерів компанії до вибору автомобілів. Крім того, в числі наших переваг:
• вигідні ціни;
• робота за офіційним договором;
• брокерські послуги;
• допомога в оформленні документів.
Звертайтеся до надійних і перевірених фахівців, бажаючи придбати цікаві автомобілі.

Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!