+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Автомобілі з Америки: як дурять покупців-новачків

Продаж автомобілів в США відрізняється нюансами, про хитрощах яких повинні знати всі компанії, що займаються послугами з доставки авто з Америки в Україну. Недосвідчені покупці можуть звернутися до шахраїв, що промишляють в інтернеті. Дізнайтеся про те, як визначити недобросовісні компанії, і як знайти надійну фірму.

ford fusion 2016 настоящая цена

ford fusion 2016 цена ненастоящая

Обман №1.
За які послуги і куди оплачувати покупку?
На самому початку партнерських відносин потрібно звертати увагу на варіанти оплати послуг дилера. Згідно з правилами, покупцеві надаються попередні розрахункові суми по запитуваній транспортному засобу з ремонтом. Прозорість оплати за послуги є показником надійних договірних відносин. Наша компанія перед підписанням угоди з клієнтом, надає йому комплексний прорахунок, що стосується автомобіля. Вартість всіх послуг узгоджується заздалегідь, тому наш покупець може бути повністю впевнений в оплаті свого авто і наших послуг.

Обман №2.
Шахраї не перевіряють історію машини.
Автомобілі, призначені нашим клієнтам, перевіряються за вісьмома пунктами. Наші фахівці володіють повною інформацією про авто, починаючи з першого власника, знають, скільки разів воно обслуговувалося у офіційного продавця. Машини, які не пройшли повну перевірку, не рекомендується купувати на торгах. Якщо дилер пропонує вам швидке придбання візуально ідеального авто, потрібно серйозно задуматися.

Обман №3.
Компанія працює без ліцензії і гарантійних умов.
Якщо ви засумнівалися щодо роботи фірми, що займається доставкою автомобілів зі Сполучених Штатів, обов'язково ознайомтеся з наявною документацією, оскільки у серйозної структури повинна бути ліцензія. Гарантією чесної угоди виступає завірений документ з прописаними в ньому умовами.
Компанія Auto Sale USA має юридичне представництво в США. Ми оформили ліцензію дилера і іншу дозвільну документацію для функціонування на закритих аукціонах.

Обман №4.
Відсутність фотографій, зроблених на етапах транспортування
Кожен етап з доставки автомобіля покупця за адресою потрібної країни повинен підтверджуватися відповідними фотозвітами. Така процедура дає можливість спостерігати за технічним станом авто і не переживати з приводу його транспортування. Ми відправляємо нашим замовникам якісні фотографії з торгів, етапу навантаження, з порту Америки і після прибуття вантажу в Одесу.

lincoln mkz 2014 настоящая цена

lincoln mkz 2014 ненастоящая цена

Обман №5.
Купівля автомобіля в Сполучених Штатах здійснюється недорого і швидко.
Сліпа економія коштів може призвести до шахраїв, тому довіряйте тільки надійній компанії, що надає повну інформацію про транспорт, а також про послуги, які знадобляться під час транспортування автомобіля з США.

Умови Auto Sale USA

Авто зі Сполучених Штатів «під ключ» - це вигідна пропозиція по обміну старої машини на автомобіль з Америки. Компанія Auto Sale USA приганяє під замовлення автомобілі будь-яких марок в рамках різного бюджету. Наша компанія співпрацює з перевіреними дилерами відомих американських аукціонів. На сайті нашої компанії представлений онлайн-калькулятор, за допомогою якого клієнт може вивчити всі платежі по авто.
Придбання автомобіля в Сполучених Штатах Америки і транспортування його в Україну здійснюється без ризику. Купити старе авто в нашій країні дорого і складно. Процес покупки супроводжують великі невдачі. Наша компанія автоматизувала кожен етап, тому зможе здійснити допомогу вам і стати власником американського авто.
Ми довели до автоматизму кожен етап і готові здійснити вашу мрію, взявши на себе такі завдання:

  • підбір авто шляхом оцінки актуальних лотів за бажанням клієнта;
  • покупка автомобіля з розрахунку на бюджетні ліміти замовника;
  • доставка транспортного засобу в терміни, узгоджені з покупцем;
  • ми контролюємо процедуру по розмитненню авто клієнта;
  • наша фірма володіє трьома СТО, де здійснюється ремонт автомобілів на різний бюджет.

У компанії Auto Sale USA працюють професіонали, які знають про автомобілі всі тонкощі і здатні доставити будь-який автомобіль з Америки «під ключ». Після укладення угоди до кожного покупця прикріплюється особистий менеджер. З нашого боку, клієнту гарантується цілодобова підтримка. Кожен етап транспортування авто документується і відправляється замовнику у вигляді звіту. В результаті, клієнт володіє повною інформацією щодо доставки своєї машини - від торгів на американському лоті до прибуття до місця призначення.
Auto Sale USA - гарантія успішного транспортування автомобіля з США. Ми чекаємо вас в офісі нашої компанії. Менеджери нададуть детальну консультацію з усіх питань. Можна оформити заявку на нашому ресурсі. Для того, щоб підібрати кілька варіантів авто, згідно з вашими побажаннями на торгах, нашим фахівцям знадобиться всього лише годину часу. Підбір автомобілів здійснюється кращими менеджерами компанії.

Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!