+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Автомобіль з США за ціною iPhone

Продукція американської компанії Apple постійно оновлює асортимент гаджетів нового покоління. Ціни на якісні смартфони iPhone займають лідируючі місця на ринку цифрової техніки. Часто люди говорять, що за ці гроші можна купити більш значиму річ. Ось і проведемо аналогію між «Яблучною» продукцією і вторинним ринком автопрому США.

Новинки iPhone і їх вартість

купить авто по цене iphone

Восени в Apple презентували відразу три новинки телефонів. Ціна iPhone моделі 12 Pro з 6.1 дюймовою діагоналлю на українському ринку становить близько 40000 гривень. Флагманський варіант iPhone моделі 12 Pro MAX обійдеться дорожче - 45000 гривень. У доларах це виходить, в залежності від курсу, від 1450 до 1600. Купити такий смартфон досить круто, але якщо подумати, то б/в автомобіль з аукціону в США обійдеться в таку ж суму. Питання пріоритетів, кому що потрібніше. Тільки варто відзначити, що вказана вартість машин саме на аукціонах без урахування транспортування та інших витрат.

Порівняння: Айфон vs авто

Тут наведено невеликий список транспортних засобів, які пішли з молотка за ціною нового айфона.

  1. За півтори тисячі доларів продали з аукціону Volkswagen Jetta 2015 року. Машина на ходу, пробіг зазначений, заводиться відразу і без проблем. Технічний стан задовільний. Після перетину українського кордону, до вартості транспортного засобу додаються витрати на доставку, митний збір, ремонтні роботи. Кінцева ціна для українського споживача зросте до 10000 $.

купить Volkswagen Jetta 2015 года

2. На 200 доларів дешевше заплатили на аукціоні за Ford Fusion, випущений в 2011 році. Ляпів в історії авто не було, пробіг підтверджений. Роботи по відновленню деяких елементів обійдуться в 2000 $.

купить ford fusion 2011 года

  1. Ford Fusion 2011 року пішов за 1600 $.

приобрести ford fusion по цене iphone

  1. За Hyundai Sonata 2013 новий власник заплатив 1200 доларів.

заказать hyunday sonata из США

  1. За таку ж ціну обійшлася учаснику аукціону Hyundai Sonata на два роки старіше за попередню автівку.

купить авто из сша hyunday

Результат говорить сам за себе. Замість нового iPhone Pro MAX, цілком можна придбати хороший, хоча і не новий автомобіль на аукціонах Сполучених Штатів. Не варто забувати, що розцінки вказані без урахування додаткових фінансових витрат на транспортування авто і заходів щодо усунення недоліків. Загальна сума складе в межах 10 тисяч доларів. «AUTO SALE USA» - це надійна компанія, яка допомагає клієнтам вибрати, купити і транспортувати американські аукціонні машини в Україну. Тарифи компанії невисокі. Замовник отримує автомобіль з повним набором супровідних документів.
Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!