+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Авто за 8000 $ «під ключ» з Америки - де і як можна купити

Купівля автомобіля пов'язана з заворушеннями і всілякими переживаннями щодо ряду важливих пунктів. Пробіг, технічний стан, зовнішній вигляд, марка, витрата пального, і цінова політика - важливі компоненти, які необхідно враховувати при пошуку відповідного транспортного засобу.
Одним з варіантів продуктивного вирішення питання є придбання і пригін авто з США. На американських аукціонах ви зможете купити відповідний транспорт за бажаною ціною, навіть не виходячи з дому. Відвідайте сторінку надійного сайту спеціалізованої компанії, що вже зарекомендувала себе на цьому поприщі, AUTO SALE USA (ASU) і дізнайтеся подробиці участі в торгах.

Чому варто довіритися компанії AUTO SALE USA

Компанія займається підбором і доставкою авто з Америки, включаючи всі клопоти з оформлення документів і подальшої перереєстрації придбаного автомобіля. Відкрита можливість покупки транспорту в кредит або в лізинг як для юридичних, так і для фізичних осіб.
Про благонадійності компанії говорять численні відео звіти покупців, опубліковані на відповідній сторінці сайту autosale-usa.com.
Близько 20 тисяч моделей транспортних засобів, щоденне поповнення аукціонів США, - з нашою допомогою кожна людина зможе знайти бажане, навіть якщо потрібен варіант з бюджетом до 8000 $ «під ключ».

Який вибір машин «під ключ» в межах до $ 8000

Ознайомившись з каталогом, можна виділити серед популярних лотів такі марки авто в даній вартісної категорії:
• SUBARU Impreza, хетчбек. Повнопривідний п'ятимісний хетчбек класу C, що поєднує в собі практичність і високу прохідність.
• KIA FORTE, Hyundai. Практичні моделі з хорошою комплектацією, доступні в ремонті, функціональні і надійні. Можна знайти автомобілі з невеликим пробігом не старше 5 років.
• Ford Focus. Одна з найвідоміших марок серед американських автомобілів. Модель відрізняється престижним і статусним зовнішнім виглядом і потужним двигуном. Характерні плавний хід і невелика витрата палива.
• Volkswagen Jetta. Компактний класичний седан з високим рівнем активної і пасивної безпеки. Просторий салон. Досить місткий багажник (обсяг 510л). Автомобіль недорого обходиться в обслуговуванні. У продажу зустрічаються, як правило, моделі з бензиновим двигуном.
• Toyota, Mazda, Honda. Автомобілі даних брендів приблизно однакові за популярністю. Славляться надійністю, комфортом і місткістю салону, якісною збіркою.
Авто в цьому ціновому діапазоні матимуть або незначні пошкодження або дефекти, або великий пробіг. Вибір залишається за покупцем.

Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!