+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Авто з бюджетом $ 10-15 тисяч з США - найкращі варіанти

Не секрет, що багато людей мріють придбати автомобіль за кордоном, але рідко наважуються на такий крок. Причиною тому є страх того, що заявлена ​​ціна не буде відповідати якості товару. Кожна людина повинна розуміти, що гарантія вдалої покупки спочатку закладена в хорошому бюджеті, який можна відкласти на покупку надійного автомобіля.

Як підібрати авто з компанією AUTO SALE USA

При можливості витратити 10-15 тисяч доларів, можна підібрати автомобіль досить високого класу з підтвердженим пробігом і мінімальними ушкодженнями. Допомогти з вибором і зорієнтувати за оптимальними варіантами допоможе спеціалізована компанія AUTO SALE USA (ASU). Всі моменти, важливі для замовника, в обов'язковому порядку враховуються менеджерами компанії.

Кожен клієнт може заповнити заявку із зазначенням цікавлять параметрів авто на сайті autosale-usa.com, в цьому випадку менеджери не тільки допоможуть вибрати відповідні моделі, а й направлять інформацію про них на вказану електронну адресу для розгляду і вибору прийнятного варіанту. Це значно заощадить час.
Компанія приймає рішення всіх питань, що виникають в процесі підбору, придбання, доставки і перереєстрації автомобіля на себе. Ми виконуємо взяті на себе зобов'язання і численні відеозвіти, викладені нашими клієнтами на сайті, підтверджують це.

Скільки людей - стільки й смаків. Близько 20 тисяч моделей транспортних засобів, велика кількість престижних автомобілів, щоденне поповнення з аукціонів США. Ми робимо все для того, щоб наші покупці залишилися задоволені співпрацею і знайшли з нашою допомогою підходящий автомобіль в рамках свого бюджету.
Вигода придбання проявляється в тому, що при покупці у вас є унікальна можливість заощадити цілих 40% на замовленні в порівнянні з вартістю авто, яке має реєстрацію в нашій країні.

Популярні автомобілі в ціновій категорії до $ 15000

Пропонуємо оцінити ТОП продажів авто на даний момент в нашій компанії:

  1. Honda Accord - один з популярних варіантів авто в межах зазначеної цінової категорії. Автоматична коробка передач, безпроблемне пересування на різних дорожніх покриттях. При виникненні неполадок ремонт здійснюється в рекордно короткі терміни.
  2. Ауді А4также затребувана серед власників стильних авто. В Америці цінують максимальні комплектації, саме тому на американських аукціонах складно знайти неукомплектовані моделі. Фахівці компанії радять відзначити те, що, в більшості випадків, А4 молодше 5 років, а її пробіг становить до 100 тисяч км.
  3. Ford Fusion 2018 користується масовим попитом через стильного дизайну і високоякісної обробки салону. Американський ринок надає нові автомобілі цієї марки з мінімальним пробігом.
    Обраний авто можна купити в кредит або в лізинг через банк.
    Купувати на нашому сайті - легко, просто і вигідно.
Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!