+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

Авто в межах 10 тисяч $ - купити в Америці з доставкою

Всесвітня павутина Інтернет дозволяє здійснювати покупки, не виходячи з дому і незалежно від кордонів. Такий шопінг економить масу часу і надає можливість придбати бажане за оптимальною вартістю в будь-якій точці земної кулі. Не став винятком і підбір автомобілів. Організовано спеціалізовані сайти, діяльність яких полягає в тому, щоб допомогти всім бажаючим підібрати якісні автомобілі, у відповідності зі смаком і гаманцем клієнтів і доставити їх за місцем призначення без клопоту.

Як знайти гаранта вдалої покупки

Одним з надійних посередників є сервіс AUTO SALE USA (ASU). Компанія вже зарекомендувала себе на цьому ринку послуг і підтвердженням цього є фотозвіти щасливих володарів авто, доставлених з США.
До надаються компанією послуг відносяться:
• інформування клієнтів про поповненнях лотів на аукціонах США;
• участь в торгах;
• консультування на всіх етапах;
• доставка техніки до дверей і оформлення всіх документів, пов'язаних з цим процесом.

З компанією ASU перед кожним потенційним покупцем відкриваються широкі можливості вибору. Якщо ви в пошуку авто в межах $ 10000, включаючи доставку і перереєстрацію, то серед 20 тисяч моделей транспорту, виставлених на сайті autosale-usa.com, обов'язково підшукаєте оптимальний варіант.
Ви можете займатися цим самостійно, а можете довірити процес менеджерам компанії і залишити на сайті запит на підбір авто із зазначенням бажаних характеристик. Наші менеджери підберуть відповідні варіанти і надішлють інформацію на вказану електронну адресу. Клієнти можуть використовувати можливість оформлення покупки в кредит або лізинг;

Топові моделі «під ключ» в діапазоні 10 тисяч доларів

Одними з найпопулярніших в категорії авто за $ 10000 є наступні моделі:
• Toyota Camry. Авто вважається еталоном якості, комфорту і довговічності. Відрізняється надійними характеристиками безпеки, гарну маневреність і технологічністю. Демонструє статусний зовнішній вигляд і розкішний дизайн салону. Невеликий обсяг двигуна дозволить знизити витрати на розмитнення.
• Jeep Compass. Брутальний зовнішній вигляд чудово поєднується з відмінною прохідністю. Витрата палива, в середньому, по трасі складає 9л при швидкості 110-120 км / год, по місту - 12л. Має аскетичний салон і місткий багажник, відрізняється хорошим кутовим оглядом.
• Mazda3. Надійний і простий в обслуговуванні автомобіль. Економічна і ергономічна, має невелика витрата палива. Міцна ходова частина, якісна збірка.
• Volkswagen Jetta. За таку ціну можна знайти машину в гідному стані з пробігом до 100 тисяч км і віком до 6 років. Класичний седан з високим рівнем активної і пасивної безпеки. Двигун легко перебудовується на чорне золото.
Оцініть вигідність покупки авто на аукціоні США за допомогою нашої компанії.

Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!