+38 050 909-09-22   +38 098 909-09-22

ruuk

10 кращих авто для безпечних поїздок

Вибираючи автомобіль, важливо подумати не тільки про безпеку для водія і пасажирів, а й для всіх тих, хто зустрічає авто в дорозі: пішоходів, велосипедистів, інших машин.
Компанія Auto Sale USA підготувала рейтинг найбільш безпечних з усіх точок зору авто, які популярні в 2021 році. З нашої точки зору, підтвердженої результатами краш-тестів Страхового інституту дорожньої безпеки США (дані публікуються у відкритих джерелах), це кращі представники автопрому, що гарантують високий клас захисту.

ТОП-10 найбільш безпечних автомобілів

  1. Honda Insight (в основі моделі Honda Civic). Належить до класу компактних машин. Якщо безпеку для вас є найвагомішим аргументом при покупці, сміливо вибирайте Insight - будь-яку модель з 2019 по 2021 рік.

Honda Insight самый безопасный автомобиль

2. Не можна обійти увагою Toyota Camry. Цей середньорозмірний автомобіль не поступається своїми позиціями в усіх світових рейтингах, залишаючись одним з найбільш популярних авто всіх часів і народів. Можна сміливо купувати Camry, починаючи з 2018 року випуску, і не турбуватися про безпеку.

Toyota Camry самый безопасный автомобиль

3. Nissan Maxima провів в 2019 році оновлення і серйозно допрацював багато функцій, значно поліпшивши системи безпеки. Завдяки зусиллям розробників, тепер даний «японець» ідеально підійде тим, кому подобаються средньорозмірні машини для безпечних поїздок. Подушки безпеки тепер захищають не тільки при лобовому ударі, але і з боків.

nissan maxima самый безопасный автомобиль

4. Гарний і функціональний кросовер Volvo XC60 забезпечує м'якість ходу, підкорює витонченістю інтер'єру, високою функціональністю і комфортними сидіннями. Додамо просторий багажник, куди можна помістити масу речей, відправляючись у відпустку всією сім'єю. За ці заслуги XC60 став одним з найбільш купованих автомобілів. У краш-тестах участь брав гібрид Volvo XC60 Recharge.

volvo xc60 самый безопасный автомобиль

5. Tesla Model 3 з сегмента преміальних автомобілів, обійдеться відносно дешево. Машина, в хорошому стані коштує близько 30000 $. Вибирати сміливо можна будь-які моделі, починаючи з 2017 року. Електрокар Tesla заслужив високі показники з безпеки для пасажирів.

Tesla Model 3 самый безопасный автомобиль

6. Hyundai Genesis G80 в 2020 році увійшов до рейтингу кращих авто преміум-класу. Безпечні умови поїздки гарантують всі моделі, починаючи з 2017 року.

Hyundai Genesis G80 самый безопасный автомобиль

7. Кросовер Mazda СХ-3 відноситься до числа компактних машин. Починаючи з 2016 року, коли відбувся прем'єрний показ нового автомобіля, СХ-3 і до цього дня дане авто вважається одним з найбільш безпечних автомобілів для пасажирів.

mazda cx 3 самый безопасный автомобиль

8. Не менш успішні результати краш-тестів показав компактний кросовер Subaru Forester. Модель піддалася доопрацюванням в 2019 році і значно підвищила показники безпеки. Вибирати можна будь-який варіант Forester з 2019 по 2021 рік. Шкодувати про покупку не доведеться.

Subaru Forester самый безопасный автомобиль

9. Кросовер середніх розмірів Cadillac XT6 (заснований на платформі GMC Acadia) входить в категорію преміальних машин. Вихід у світ моделі стався в 2020 році, що дозволяє говорити про майбутню зірку в світі безпечних автомобілів, яка гарантує високий рівень захисту пасажирів в різних ситуаціях.

Cadillac XT6 самый безопасный автомобиль

10. Обійти стороною кросовер Mercedes-Benz GLE-Class було б великою помилкою, тому що це серйозний конкурент в питаннях безпеки: опціональна система захисту при лобовому ударі і високий рівень захисту для пасажирів на задніх сидіннях. Якщо шукаєте надійну машину середніх розмірів, яка підкорює серце розкішшю внутрішнього оздоблення, розгляньте цей варіант.

mercedes benz gle самый безопасный автомобиль

Компанія Auto Sale USA вибере для вас найбільш цікаві пропозиції на аукціонах США і підготує авто під ключ.

Авто в наявності
Статті
Актуальні лоти завжди під рукою!